tisdag, september 30, 2008

Det serverades grillad kyckling och anka... för att inte tala om dryckerna....Savo känner på de saftiga bestarna (att kycklingar kunde vara så stooora).

Det var Skepparn och vår vän från Bayern som har sin båt Strijela (= pil på kroatiska = Pfeil på tyska = Skepparns efternamn)på Marina Borik i Zadar. Han brukar bo där några månader om året. Det var Brigitte,österrikiska och Mannens tidigare sekreterare, vän och reskamrat (Nepal 2 ggr, Indien 1 ggr). Och det var Mannen. Det var Karl och Andrea, också båtägare i Kroatien och vänner till Skepparn och från Bayern. Och det var Antonello, italienare och båtägare med båten i marinan och en av "De tre muketörerna" (senare historia) och den nyanlände Djupingen som raskt kastades in i "verkligheten". Och så Skatan förstås.

Potatissallad, gurksallad, bönsallad och sallad "man tager vad man haver" serverades till... och så drycker förstås, hemgjort vin, rött och vitt, pivo eller öl, och snapsar av allehanda sorter.... Stämningen blev hög med sång och historier och skratt och ...

Det är förstås Djupingen som tagit även denna bild.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Va fina bilder! Helt klart en upplevelse. Men vad är väl Kroatien mot Kloakien?

Anonym sa...

Stora B ? I presume.... Kram på dej!