torsdag, juli 31, 2008

Klockan är tio i tio...och vi väntar fortfarande...

...och medan vi väntar läser vi den ena traktorboken efter den andra....kör med leksakstraktorerna...går ut och går med hundarna och letar efter traktorer...vi hittade 4 stycken på samma ställe...lyckan var gjord.

Tiden sniglar sig verkligen framåt när man väntar på något så här...så här stort. Och så vet man att lilla e har det jobbigt som sjutton...Vid 4-tiden låg hon i badet och värkarna var regelbundna...vid 8-tiden hade de satt epiduralbedövning (om det nu heter så) ...och Skatan har sagt till Svärson II att när barnet kommer, närhelst - om det så är vargtimmetid - så ring...Kaxe sover iallafall ... äntligen, efter det att Skatan sjungit Mors lilla Olle hur många gånger som helst. Började jag sjunga på något annat, vyssan lull eller så, så slet han nappen ur munnen och sa Olle med en trött men uppfordrande liten röst. Men nu sover han iallafall och så gör snart Skatan också. Och imorgon har vi kanske en ny liten familjemedlem....

3 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Jag som fyller år i morgon tycker att den 1 augusti är en utmärkt bra dag!
Kram!

Anonym sa...

Å så spännande. Lycka till Förstår att du är lika nervös som barnafadern. Skogsnuvan