tisdag, juli 22, 2008

Lilla a ... fotografen i egen hög person

Jag måste naturligtvis också lägga ut en bild på den eminenta fotografen på alla våra äventyr. Jag tror att bilden är tagen vid samma tillfälle som den tidigare...d v s lilla a fyllde år...det var henne vi firade...

4 kommentarer:

ewa sa...

Hejsan Liten Skata....äntligen har jag skaffat mej ett gogle konto,så jag kan skriva lite kommentarer till dej.Visst var mina stenar fina.Jag är också en "stensamlare".....blir liksom lite lyrisk,när jag hamnar i STORA stensamlingar,kan nästan jämföras med när jag är iskogen och plockar svamp......på ön fanns massor av stenar(ville ha alla,med mej hem,men då hade väl både jag "sjömannen och fyrbeningarna,gått till botten) liksom i min skog,där finns kanonmycket svamp.
Kram från Ewan

Göran Bength sa...

Användargränssnittet för kommentarer är tydligen inte bra!
Användarna verkar tro att man måste ha ett Blogger-konto för att kommentera. Så är det ju inte - man kan ju välja något av de andra alternativen som t ex Namn/URL där man kan skriva vilket namn som helst. Det här borde man tala om för dem som ansvarar för Blogger-bloggarna.

Anonym sa...

Ewan! Som du kan läsa i Görans kommentar behöver man faktiskt inte ha ett googlekonto för att kunna kommentera. Och Göran! jag skall försöka framföra det till Blogger på nå´t sätt.

Anonym sa...

Ewan! Välkommen förresten...ja stenar är verkligen fina, det finns ju så många sorters...Kram från Skatan igen