fredag, november 14, 2008

Och om några timmar bär det iväg....

Packningen är klar... t o m StinaPinaFinas, och om några timmar far vi söderut med anhalt först i Yngsjö hos äldsta Dottern, Svärson I, Ida och Jo-Jo. Sedan färjan tidigt i morgon bitti, övernattning nå´nstans i Tyskland och på söndag kan vi titta ut genom vårt sovrumsfönster och se Traun flyta förbi... klädd i lite andra färger förstås. Gråvitt kanske?
Vi har inte varit nere i Bad Ischl sedan i försomras... och såå mycket har hänt härhemma sedan dess.

Jag skall nog uppsöka den där sunkiga lokalen där jag kan blogga... men inte varje dag kanske... Så hej då på ett tag. Åter 6 december i Sverige, hemma i Villa Skogsberg den 8:e... So long, som farsguben brukade säga.

10 kommentarer:

Lapplyan sa...

Hej tjejen! Hoppas du /ni får en underbar resa..& passa på & njut nu...Har ni vägarna förbi här i trakterna så hojta te, så drar trollet på lite kaffe..;)

Skatans tänk sa...

Lapplyan! Vet inte riktigt var du bor... och hinner inte ta reda på det just nuuu. Kramar och tack för inbjudan. Hoppas att vi kan ses nå´n annangång. Kanske på returen...

Skatans tänk sa...

Znorre! Har alldeles nyss läst din kommentar till mig hos lilla blå! Så svårt är det inte. Står din blogg vid Kommentera som är det bara att klicka på Skicka kommentar. Lätt som en plätt. Står din blogg INTE vid Kommentera som, tryck på pilen och välj anonym eller vad du vill vara. Kramar i all hast...

Anonym sa...

Skogsnuvan säger: Men kära nån ska du nu iväg igen. Du kom ju just hem tycker jag. Du är ju en riktig globertrotter du. Skatan som flaxar hit och dit. Du gör det bra som klarar av det. Ha det så bra i alla fall.

Anonym sa...

Znorre här ;-)

Har fått ordning på hur det fungerar så det ska nog gå men bara kommentera rakt upp och ner fungerar inte för min del. Kanske göra jag fel men...

Önskar dig i alla fall en fin resa!

Kramar!

Anonym sa...

Ha det gott därnere Lilla "Skatis" Kram Ewan

Anonym sa...

Ha en riktigt skön semester!!

Skatans tänk sa...

Ewan och Pruddelutt! Det ska jag verkligen ... ha det skönt. Jag älskar Österrika och Bad Ischl är en väldigt trevlig del av det... Kramar!

Skatans tänk sa...

Znogge igen! Jag skickade faktiskt en kommentar om det fatala stavfelet...som inte verkar ha fastnat... gillar i och för sig namnet som det blev (fniss)... men rätt skall vara rätt och jag skall verkligen försöka skärpa mig. Om samma fel skulle inträffa... igen...far vi skylla pa "demonerna". Kram

Skatans tänk sa...

Skognuvan! Du hade inte fatt din returkommentar heller? Egendomligt.. Men här kommer den iallafall. Hoppas den fastnar. Och jag skaa ha det bra. Kram!