onsdag, juni 25, 2008

Suzanne och Jacques


Skatan har nyss kommit hem...lyssnat på en av sina författaridoler Suzanne Brögger...och hon skriver bättre än hon sjunger...men
Hon sjunger med känsla och vemod och hon sjunger tillsammans med Jacques Werup som spelar...och som läser sina vemodiga dikter.
Och överallt ett sorl av "kids" som inte har någon som helst känsla för respekt. Sorlar och skriker och skrattar....Kan man inte gå någon annanstans om man saknar intresse. Jag blir så trött....(nu har Skatan blivit en gammal gnällkärring men kan inte förstå ...eller komma ihåg att jag varit så respektlös när jag var ung...man gick helt enkelt inte på grejer som man inte gillade.)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Är iallafall glad att jag gick dit och lyssnade.
Detta är ett test igen för att jag skall kunna vägleda mina kära bloggvänner/Eva

Anonym sa...

Hade ingen aning om att hon sjöng!?

Anonym sa...

JAg är också en riktig sur- och gnällkärring i det sammanhanget - blir fullständigt galen på folk som inte kan hålla munnen stängd på konserter och liknande tillställningar. Brukar kalla det "hemmabiosyndromet" gör ju inget om man gapar rätt ut i luften hemma....

Anonym sa...

Sjunger Suzanne Brögger? det var en nyhet! Fast i och för sig har jag aldrig fattat att Lillbabs sjunger. Hur sjutton man nu kan jämföra dem:-)