tisdag, december 09, 2008

Hallååå... nu är Skatan på hemmaplan igen...

Skata av Björn Bergsten

Äntligen hemma... kan man kanske säga ... har packat upp... sorterat tvätt, fyllt några tvättmaskiner... varit ute med StinaPinaFina ... betalat räkningar. Apropå räkningar har jag betalat EN räkning som jag rekommenderar er alla att betala nå´ngång ... efter att ha beställt en fantastisk bok till julklappspris (men det kanske inte finns några kvar.) Boken heter Där Ol´Man River gör en krök och är skriven av Thomas Halvarsson. (TH "har av läsare och redaktörer jämförts med både Torsten Ehrenmark, Slas, Jolo, Stefan Andhé och Claes Hyllinger " står det på baksidan). Skatan tycker inte att han liknar någon annan än just sig själv... Tryck på färgsatta Thomas så kommer ni direkt till Halvars Huvudsaker, eller här så kan ni göra er beställning där.


Mannen har rest till Borlänge i "affärer", StinaPinaFina och jag har ännu inte julpyntat eller adventspyntat eftersom lådorna står i källaren (svåååråtkomligt) och är tunga. Måste vänta på en .... karls krafter. Men... imorgon åker vi till Stockholm för healer-besök och pappa-besök och på torsdag till Örebro... så det blir väl lagom till Lucia som stjärnan i fönstret kan glimma....

Och ... så har vi det här svåra med VAAR Skatan skall hålla hus i fortsättningen. HÄR hos blogspot eller där hos WordPress. Fördelen med WP är ju att jag kan blogga och göra inlägg även från Österrike utan att behöva gå till den där sunkiga lokalen... men... ja .... det lutar nog åt WP ändå... Har inte riktigt bestämt mig ännu.

6 kommentarer:

Anonym sa...

WP eller annat spelar ingen roll för oss läsare - bara du fortsätter bloggandet ... !

Fördelen med att ha rensat i mina saker är att dessa numera är lättåtkomliga - nödvändigt för mig utan karl ... !
Stora E.

Anonym sa...

Välkommen hem igen!

Anonym sa...

Skogsnuvan önskar dig välkommen hem till sverige igen. Hoppas att du har det bra. Kram

Anonym sa...

Så skönt att få ett livstecken från Skatan! Jag började undra. Idag har jag köpt en lagom stor resväska på hjul att ha till jul. Och när jag skulle forsla hem den från Söder (efter en trevlig lunch med gamla arbetskompisar) blev det förstås kaos i kollektivtrafiken. Det hade brunnit i t-banan vid Mariatorget, där jag och väskan skulle stiga på och sedan var bussarna överfulla, en chaufför gav fel information, i en annan buss fungerade inte vindrutetorkarna osv. Men man är väl bortskämd som klagar. Fast annars skulle det inte bli så mycket att skriva om.

Kram till dig och H.

Kristina

Anonym sa...

Det var en otroligt vacker skatbild!

Anonym sa...

Stora E, Pruddelutt, Skogsnuvan, Kristina och Anonym! Hej! Tack för alla välkomsthälsningar. Jag känner mig verkligen varm om hjärtat. Det är bråda dagar så det kankse inte blir så mycket bloggande nu en tid framöver... Men ... jag kommer igen. Kramar!