måndag, oktober 27, 2008

Utmaning... Skatan har fått en utmaning som jag måste anta... för det är min älsklingsbloggare som utmanar.. så


UTMANINGEN

Jag har blivit utmanad av http:// skogsnuvan.blogdog.se

Regler: Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.

Berätta 7 saker om dig själv både alldagliga och knäppa. utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem. Låt dom få veta att dom blivit utmanade geonom att lämna en kommentar i deras blogg.

1. Jag är snackesalig... Stannar folk överallt och pratar, frågar och lär känna. Ungarna har skämts, barnbarnen likaså ... men det är som det är. Snackesalig alltså.

2.´... och pratar först och tänker se´n. Som t ex när jag presenterade mig som Eva med ett "s". Alla (kursdeltagare) satt som fån och funderade. Det finns ju inget "s" i Eva... hmm... Jag hade inte nämnt mitt efternamn, Anderson, som bara har ett "s". Och varför skulle jag nämna det överhuvudtaget förresten. Ja... ni ser....

2. Jag är en social typ, gillar folk (se ovan), har vänner överallt i alla åldrar, tycker om att träffas men.... (Anmärkning: Av bara farten har det visst blivit två 2:or. Det verkar som jag i min iver skrivit några punkter extra... en 2:a och en 8:a. En uppmärksam Znogge påpekade dubbleringen)

3. ... har ett otroligt behov av ensamhet och kan nästan vara "folkskygg". Det kanske är att ta i men... nästan. Periodare är jag ...

4. Har ovanligt litet huvud (enligt kännare), vilket skulle innebära mindre vett (enligt kännare). Men idag sa frissan: "litet huvud, stort vett, stort huvud, lite vett". Jag vet inte vem som har rätt men.... litet huvud har jag iallafall.

5. Är en idéspruta men ingen "doer". Är en uppskjutare helt enkelt. Saknar Margith så. Naturligtvis inte bara för att hon fick fart på alla idéer så att de genomfördes men vi kompletterade varandra så att en del galenskaper som jag hittade på blev verklighet.

6. Är faktiskt bra på att måla men.... se ovan.... man skall ju måla också för att det skall bli en målning så....

7. Ju äldre jag blivit ju rundare har "knappnålen" (= smal med litet huvud) blivit ...Undrar var det skall sluta nu när jag börjat vänja mig.... (Första pris delas ut till den som hittar på ett nytt smek-(ök-)namn till mig. Rund med litet huvud... Jag vet inte vad det blir för pris men ett litet pris blir det)

Jag utmanar: http://johannagarden.blogdog.se/ http://znogge.wordpress.com/ http://storab.blogdog.se/
http://pruddelutt.wordpress.com/ http://metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.2020127 (EmmaH)
http://majah.blogdog.se/blog.html
http://lapplyans.blogspot.com/

Oj oj oj vad jobbigt det här var för en som inte brukar anta utmaningar. Det får bli ett extranummer för mig för att jag frångick mina principer så här kommer nr

8. ... Skatan brukar ALDRIG anta utmaningar och tycker att det är lite jobbigt... men regler är till för att kunna undantas... nå´n gång. Kram på er alla!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Men det är viktiga saker! Innan Husse och jag bytte till mitt gamla släktnamn så hette jag ett son-namn med ett S! Vet inte hur många gånger jag har tjatat om det! Självklart blev det alltid fel ändå...

Jag antar utmaningen men det blir nog inte förrän i kväll. Ett par bokhyllor måste monteras och ett par hundar lätta på trycket ;-)

Kram!

Anonym sa...

Förresten, varför har du TVÅ punkt 2???

Anonym sa...

Znogge! Har jag. Oj då ... då måste jag gå in och ändra. /Eva med ett "s"

Kul! Ser fram emot kvällen eller morgonen.

Anonym sa...

Det tål att fundera på. Jag måste ju bona golvet, räta upp bokhyllan, dränera om, diska grötkastrullen osv...

Anonym sa...

Stora B! Jag förstår om du tvekar... det gjorde jag med. Men när man väl kom igång... blev det till och med 2 tvåor och ett extranummer nr 8... Men det är Skatan det... Kram!